Thursday, May 22, 2008

i'm here

lama juga aku tak update aku punya blog ni...yalah banyak benda yang perlu dibuat..maklumlah dah dekat nak hari Gawai bah....oh ya Gawai nih aku cuti samapi 8 jun 2008. tak tahu mauk balik mana, MIRI or KUCHING..

satu hal lagi cuaca kat bintulu sekarang ni menyengat gila panasnya...tak tahan aku, kalau boleh stay dalam air-cond saja setiap hari. the very lah HUMID nya...bibir pun selalu jer kering and kerongkong pun rasa pedih jugak...yesterday aku hantar my princess Mayr ke klinik kerna FLU, ari ni dia tak pegi Play Scholl and stay ngan "mamak" (babysitter) dia.