Wednesday, February 13, 2008

hiii.

wow...lama rasanya aku tak blogging ni...al maklumlah BZ katakan..he.he.he...well actually banyak jugak benda-benda yang teringin mau di share dalam blog aku ni tapi bila mauk blogging saja gerenti ada task lain yang menyusul....
well now kehidupan family aku macam biasa saja my princess, si Mayr sudah pegi play school and sudah mula suka mau pegi sekolah walaupun sangat susah untuk siGondot aku tu mau bangun pagi-pagi. Kadang-kadang tu sempat bangun , berus gigi and tidor lagi....teringat pulok aku masa aku kecik-kecik dulukan...
haa.....tomorrow Valentine Day...wow special day bah...aku plan mau keluar sama aku punya 2 orang princesses ni, Mama & Mayr. I love you 2 very-very much....