Monday, July 16, 2007

Thank You My Sabahan Friends....

i just got back from Sabah last dari my 2 days trip di KK. Anyway THANK YOU very much to my friends di Sabah specially to Josie, Darlien & Fiancee, Walter, Gayleona( walaupun call saja), Iesert dr S'wak (Call saja) and Michelle yang antar aku ke Airport...That 2 days really remind me that i'm not that too old bah...abis semua orang act macam masih student lagi...bayangkansudah 7 tahun tiada jumpa...

ok lah...aku crita lagi lepas ni...actually aku tgh prepare mau pegi miri meeting bah ni..meeting nanti pukul 2.00 ptg...i'll be writing again bila sampai sana nanti...cioa...

Adus...penatnya...esok mauk pegi outstation lagi...anyway thanks to Mama & Mayr for understand my working scenario..i love you 2 somuch...muahhhh...

3 comments:

josie said...

your most welcome spencer....KK, Sabah always welcome you here....bah bila mau upload gambar2 tu..heheheh....

uGie said...

ala...sori la spencer i didnt manage to meet u..tu flight bah tu delay..i reached home almost 1am..then de next day ada wedding..then de day after balik labuan suda..next time la kio..manatau sa turun kuching kan..

uGie said...

eh..kuching ka tu???